SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Consid

PLATINUMSPONSOR

Platinumsponsor
2018

Consid

sitevisiondagarna 2018 ger dig Consid Sex tips och trix du inte klarar dig utan!

Consid är en komplett och framgångsrik SiteVision-partner etablerad på 16 orter i Sverige. Tillsammans skapar vi digitala tjänster och upplevelser som engagerar hundratusentals människor varje dag.

Consid är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster och helhetslösningar inom digital kommunikation, IT och management. Consid hjälper idag flera ledande varumärken, organisationer, myndigheter och företag att förverkliga digitala tjänster och upplevelser – främst genom helhetslösningar där verksamhet, användare och teknik samspelar för att skapa nytta och effekt hela vägen.

Som komplett partner med ett digitalt helhetserbjudande omfamnar Consid hela värdekedjan från analys, strategi och koncept till färdig lösning och optimering. Därför finns hos Consid flera team med bland annat verksamhetskonsulter, digitala strateger, krav- & webbanalytiker, projektledare, systemarkitekter, UX-designers, interaktions/gränssnittsdesigners, utvecklare, marknadskommunikatörer, kreatörer, e-handelsspecialister och SEO-experter – alla under ett och samma tak.

Detta gör Consid till en unik och uppskattad SiteVision-partner som ständigt utmanar, driver på och levererar – från enkla tjänster till de mest komplexa helhetsuppdragen. Denna ledande position och all relaterad erfarenhet har byggts upp under mer än 15 år av nära samarbeten och långsiktiga kundrelationer.

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter