Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Om SiteVisiondagarna

Fyll på med kunskap och inspiration tillsammans med hundratals branschkollegor, experter och företagare inom webb och intranät.

Vad händer under dagarna?

Du får koll på det senaste inom innehåll, webbrikt­linjer, intranät, trender och spännande digitala och tekniska lösningar. Dessutom får du mingla med massor av härliga branschkollegor.

SiteVisiondagarna är ett evenemang med webbpubliceringsverktyget SiteVision i fokus. Evenemanget riktar sig till dig som är intresserad av SiteVision och digitala trender.

En digital dag

SiteVisiondagarna 2020 blev en digital dag – den 21 oktober – med samma ingredienser som tidigare år. Inspirerande talare under interaktiva föredrag och workshops. Nätverkande med branschkollegor, sponsorer och SiteVision-medarbetare. Föredrag från huvudscenen och flera parallella spår med något för alla. Precis som tidigare, men digitalt.

Guldhanden

Under SiteVisiondagarna delar vi ut SiteVisions Guldhand till de organisationer som med hjälp av SiteVision lyckats skapa webbplatser och intranät utöver det vanliga. Alla kan nominera sina favoritsajter som en jury sedan tar fram finalister och vinnare från. Vinnarna presenteras med pompa och ståt under SiteVisiondagarna.

Vilka var det som vann egentligen på SiteVisiondagarna 2020?

SiteVision Academy

SiteVision Academy uppstod för att erbjuda alla som besöker SiteVisiondagarna och Örebro en chans att även gå en kurs. Som en extra omtanke för dig som har långt att resa och kanske ändå behöver åka dagen innan. 2020, när hela SiteVisiondagarna kom till dig istället, valde vi att satsa lite extra på våra egna workshops på SiteVisiondagarna. Se dem som korta kurser som höjer din kunskap om verktyget.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter