Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Det finns alltid
finfina skäl att ses

Under SiteVisiondagarna 2020 får du fylla på med kunskap och inspiration – och träffa massor av branschkollegor som står inför samma utmaningar och möjligheter som du. Skoj!

Fem finfina skäl att ses

1.
100 procent SiteVisionfolk

Under SiteVisiondagarna finns det gott om mingelpauser och tid för kontaktskapande. Du får träffa branschkollegor, utbyta erfarenheter och fylla på kunskapsbanken. Eftersom SiteVisiondagarna vänder sig till alla som jobbar med SiteVision fullkomligt kryllar det av liksinnade som står inför samma utmaningar och möjligheter som du.

2.
Träffa partners

I den digitala utställningen träffar du många olika SiteVision-partners. Skanna av vilka möjligheter som finns, passa på att träffa partners som du är extra intresserad av och upptäck nya samarbeten. För att säkra att du inte missar något spännande kan du vara med i våra roliga aktiviteter med chans att vinna finfina priser.

3.
Inspiration, tips och trender på scenen

Ta del av digitala trender, konkret kunskap och samla inspiration från kundcase. Talare är allt från SiteVision-partners och branschkollegor till välkända experter och SiteVision-medarbetare. Den gemensamma nämnaren? Innehållet är alltid aktuellt och alltid lätt att ta med sig hem till skrivbordet.

4.
Höj kunskapen med SiteVision Workshops

I samband med SiteVisiondagarna får du alltid möjlighet att fräscha upp din kunskap med våra SiteVision workshops. Här kan du välja på 11 pass för såväl redaktörer, som för avancerade redaktörer/administratörer och för utvecklare. Ofta handlar våra workshops om sprillans nya funktioner i produkten.

5.
Det är riktigt roligt

Förutom alla de här fördelarna så kommer du att ha en riktigt rolig upplevelse. Tillsammans med branschkollegor och partners. Tillsammans med oss på SiteVision. Och förstås, tillsammans med dina kollegor.

Så här hade vi det under SiteVisiondagarna 2019

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter