Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Praktisk information

SiteVisiondagarna 2020 innehåller precis samma ingredienser som tidigare år, med en skillnad: Vi ses på en digital mötesplats.

SiteVisiondagarna flyttar hem – och du är välkommen in

SiteVisiondagarna 2020 blir något alldeles extra. Livesänding med moderator från vår stora scen, inspirerande kunskap från kända föreläsare, digitala experter som delar med sig av konkreta tips, en utställning fylld av SiteVisions-medarbetare och peppade partners. Hur bra låter inte det? Så, ta med din dator (gärna med webbkamera), hitta den perfekta platsen, bulla upp med ditt favoritfika – så kör vi!

Ikon för reception

Välkommen till receptionen

Receptionen är din bästa vän under SiteVisiondagarna. Tidigare år har du tagit rulltrappan upp till Conventums andra våning och mötts av hela gänget på SiteVision och alla förväntansfulla deltagare, informationsdisken, den stora scenen, föreläsningssalarna och utställningen. Allt det här finns kvar, men i ett digitalt format – och receptionen ger dig tillgång till allt.

Ikon för scenen

Stage – livesänding från vår stora scen

Den stora scenen går som en grön tråd genom hela dagen. Här håller Anders och Calle i sin keynote där du får höra trender, visioner och det senaste från SiteVision. Prisbelönta Ann Hellenius kommer och gästföreläser om digitalisering och ledarskap. Och SiteVision och våra partners lovar att bjuda på riktigt spännande innehåll. Som deltagare kan du chatta med oss och dina kollegor, svara på frågor och kommentera det som händer – och allt sker live med en moderator.

Ikon för gruppmöten

Sessions – föreläsningssalarna blir flera kunskapsspår

Parallellt med det som händer på vår stora scen kan du välja mellan olika kunskapsspår. Du kan frossa i massor av föredrag om digitala trender, innehåll, tekniska lösningar och det senaste från SiteVision. Och talarna är kända föreläsare, digitala experter, SiteVisions medarbetare och partners. Passa på att ställa alla dina frågor till experterna i chatten.

Ikon för nätverkande

Networking – mingla och nätverka digitalt

Testa att speed-dejta andra deltagare i vår mingel-roulette. Du slumpas ihop med en annan deltagare och ses öga mot öga i upp till tre minuter. Vem möter du? Spännande!

Ikon för utställare

Expo – den digitala utställningen

Ta del av en demo, utbyt erfarenheter med branschkollegor som står inför samma möjligheter och utmaningar som du, få tips och trix från experter inom olika områden, inspireras av nya lösningar och funktioner – här minglar du med partners, tredjepartsleverantörer, andra deltagare och oss på SiteVision. Vill du vara säker på att inte missa något spännande? Var med i roliga aktiviteter under dagen och ta chansen att vinna finfina priser.

Repris – se mer och se fler

Du kan logga in och se de föredrag du missade eller se om dina favoriter efteråt. Du får ett mejl med inloggningsuppgifter och loggar sedan in här.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter