Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Elin Häggberg

En bloggares guide till engagerande innehåll

Föredraget hålls

Dag: Onsdag 24 oktober

Tid: 08.30-09.15

Plats: Kongressen

Nå ut till fler, fånga målgruppen, bygg relationer och skapa reaktioner.

Detta pass filmas ej.

Internet och sociala medier har gett helt nya möjligheter för kommunikation och dialog. Samtidigt kan det vara svårt att skapa innehåll som står ut från mängden. Teknikbloggaren och journalisten Elin Häggberg delar med sig av strategierna, formaten och förhållningssätten som används av de som lyckats. Hon berättar också vilka trender du bör ha koll på för att hänga med framåt.

Om Elin

Elin Häggberg driver Teknifik, en av Sveriges främsta bloggar om teknik och internet med 40 000 läsare i månaden. Hon medverkar regelbundet i Aftonbladet TV och Sveriges radio som teknikexpert och föreläser runt om i Sverige om teknik, digital kommunikation och framtiden.

Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic