Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Magnus Österhult &
Johan Albertsson

Så skapar artificiell intelligens en personaliserad webbplats i SiteVision

Föredraget hålls

Dag: Tisdag 23 oktober

Tid: 13.00-13.30

Plats: Handskmakaren

Upptäck hur administratörerna på Falkenbergs kommun använt AI för att presentera Hitta direkt-länkar som anpassas för varje individuellt tillfälle och person.

Artificiell intelligens har de senaste åren fått stor uppmärksamhet trots att teknikerna har existerat sen sextiotalet. Den ökade bevakningen beror till stor del på nyvunna framsteg inom fältet, samt ökad datorkraft.

Vi vill i vår presentation visa hur Falkenbergs kommun använder samma deep learning-modeller som Teslas självkörande bilar för att hjälpa användaren att hitta rätt på webbplatsen. Modellerna byggs dagligen och innefattar hundratals parametrar som samverkar för att kunna erbjuda ett så bra stöd som möjligt, och i förlängningen en ökad kundnytta och ett minskat antalsupportärenden.

Vi kommer också visa hur vi som administratörer och redaktörer kan testa vilka parametrar som påverkar resultatet, vilket ger stor insikt i våra besökares beteende.

Om Magnus

Magnus Österhult byggde sin första webbplats för drygt 25 år sedan och har sedan dess arbetat med både stora och små webbprojekt i Sverige och utomlands. Idag arbetar han inom offentlig sektor som webbstrateg på Falkenbergs kommun.

Om Johan

Johan Albertsson är en SiteVision-utvecklare med över tio års erfarenhet av SiteVision-projekt inom både offentlig och privat verksamhet. Han har under senaste året fokuserat på att starta företaget Sandskogen AI tillsammans med en före detta kollega.

Falkenbergs kommun
rek.ai
Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic