Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Maria Hofling

Från go ahead till launch på 90 dagar

Föredraget hålls

Dag: Onsdag 24 oktober

Tid: 13.10-13.40

Plats: Tunnbindaren

Den snabba resan med att skapa ett socialt intranät för folk som letar fel.

När djursjukvårdskedjan Evidensia väl bestämde sig för att investera i ett nytt intranät i Sverige skulle det gå fort. 1200 medarbetare behövde komma närmare varandra och samtidigt få ordning på alla viktiga dokument.

Lanseringen landade väl och tack vare amabassadörernas goda ord bestämde högsta ledningen i England att samma plattform skulle införas i hela koncernen – alla åtta länder – för att enklare kunna nätverka och dela kompetens över landsgränserna.

Men utmaningar kvarstår i en branch av medarbetar som letar fel hela dagarna och aldrig sitter still. Lanseringen är bara startskottet.

Om Maria

Maria Hofling är kommunikatören som brottades med priolistan och alla delar som behövde bli klara inför lanseringen av Evidensias svenska intranät. Nu projektleder hon utrullningen av plattformen i resten av Europa.

SiteVision
Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic