Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Per Bergsjö

Med en ny webbfamilj skapar Malmö stad nästa generations service

Föredraget hålls

Dag: Onsdag 24 oktober

Tid: 10.30-11.00

Plats: Club 700

Rätt sak på rätt plats på rätt sätt – ramstark och samtidigt lättuggad webbstrategi för en komplex verksamhet

Att skapa en sammanhållen webbnärvaro för en organisation med 26-27000 anställda som har över 400 olika yrken är en utmaning. Med vår nya webbfamilj har vi i Malmö stad ambitionen att skapa en upplevelse på webben som rymmer allt från den grundläggande kommunala servicen till det nyskapande utvecklingsprojektet och allt däremellan – alltid med utgångspunkt i att uppfylla både våra användares och våra egna behov.

Vi berättar om vårt arbete med att skapa webb som håller över tid både strategiskt och praktiskt och stannar till vid de bärande principer, modeller och metoder som ligger till grund för en flexibel och tydlig webbnärvaro.

Om Per

Per Bergsjö är externwebbsansvarig i Malmö stad sedan 2016.

Malmö stad
Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic