Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Frida Engman

Många viljor blir till ett lyckat koncept

Föredraget hålls

Dag: Onsdag 24 oktober

Tid: 09.45-10.15

Plats: Club 700

Involvera dina användare på rätt sätt vid framtagning utav ett webbkoncept. Spara tid. Spara pengar. Skapa ett träffsäkert resultat.

Användarcentrerad utveckling är ett framgångsrecept vid all typ av utveckling. Vill du veta hur och när dina användare bör involveras vid framtagning utav ett webbkoncept? Vilka är fördelarna och utmaningarna med ett användarcentrerat arbetssätt?

UX Designer Frida Engman besvarar frågorna och berättar hur en konceptresa med användarfokus kan se ut, från upphandling till färdigt koncept. Ett koncept som förenklar för användarna, uppfyller nödvändiga krav och fungerar för verksamheten.

Om Frida

Frida Engman är User Experience (UX) Designer på HiQ och arbetar med att identifiera och föra användarnas talan vid framtagning utav koncept för webbsidor, applikationer och andra system. Frida genomför kundworkshops och nyttjar metoder som involverar användare med målet att skapa resultat som förenklar deras vardag.

HiQ
Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic