Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Jonna Hedlund &
Emma
Melkersson

Nybörjare i SiteVision

Föredraget hålls

Dag: Onsdag 24 oktober

Tid: 11.15-12.00

Plats: Tunnbindaren

Med några klick har du skapat en sida med text och bild. Några klick till och sidan går att komma åt för besökare på nätet. Emma och Jonna visar styrkan, kraften och enkelheten med SiteVision. Vi avslutar med ett modul-battle där du får vara delaktig.

Att skapa sidor och artiklar i SiteVision är enkelt. Att lägga till en bild och text är ännu smidigare. Att dubblera innehållet så att det syns på andra sidor gå på ett vips. I det här passet får du vara med och skapa sidor, artiklar och innehåll. Du kommer få veta styrkorna med modulariteten i SiteVision och ta del av exempel på hur du kan använda de vanligaste modulerna. Målet är att du ska bli "SiteVision-frälst", om du inte redan är det.

Och det är genom att ställa frågor vi lär oss, så vi avslutar med en frågestund i nybörjaranda. Ingen fråga är för dum!

Om Jonna

Jonna Hedlund är en av SiteVision Supports skriptninjor. Hon har jobbat på SiteVision i drygt ett år och slänger sig redan med avancerade (och smånördiga) termer.

Om Emma

Emma Melkersson har jobbat på SiteVision sedan 2012, som supportmedarbetare och supportsamordnare. Hon har stor erfarenhet av verktyget och är en känd röst i supporten.

SiteVision
Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic