Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Språkkonsulterna

GULDSPONSOR

Språkkonsulterna

Hos Språkkonsulterna möter du experter på kommu­nikation – särskilt utbildade i att anpassa språket till era målgrupper.

Hur ska användarna få ut mesta möjliga nytta av din organisations webbplats, app eller intranät? Anlita en språkkonsult! Vi analyserar behov och funktion och ser till att varje ord gör sitt jobb: att förtydliga ert budskap och underlätta för era användare.

Vi på Språkkonsulterna är språkliga UX:are. Vår kompetens gör skillnad i agila utvecklingsprojekt där användarnas behov står i centrum.

Bekräfta–besvara–lotsa vidare

Vi har en tydlig modell för effektiva digitala texter som vi gärna delar med oss av: bekräfta–besvara–lotsa vidare. Modellen bygger på sunt förnuft, men kräver en specialist för att genomföras fullt ut.

Vad behöver ni – vi inventerar behoven

Hur ska texterna vara för att hjälpa just era användare på traven? Vi skriver, ger råd och utbildar. Saknar ni riktlinjer och stöd för kommunikationen? Vi analyserar, beskriver och implementerar. Tappar ni fokus på hur texterna ska möta användarnas behov? Vi följer upp och hjälper er att hitta tillbaka till texter med kvalitet.

Vi lämnar inte våra kunder i sticket, utan finns där genom hela processen. Det är så vi jobbar.

Hör av dig – eller kom till vår monter på SiteVision-dagarna!

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer