Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Webstep

GULDSPONSOR

ReadSpeaker

Webstep är IT-konsultbolaget som bygger broar mellan tekniken och företagen. Vår vision är att utveckla morgondagens IT-lösningar.

Den visionen når vi genom att arbeta för att våra professionella och erfarna seniorkonsulter ständigt ligger i framkant. Våra konsulter har som uppdrag att ständigt se till helheten i de lösningar vi presenterar och genom konkreta råd, stöd och förslag guidar vi våra kunder framåt. Allt för att effektivisera projektets processer. Vetgirighet, nyfikenhet och prestigelöshet är nyckelorden som våra kunder möts av när de samarbetar med oss. Och det är också anledningen till att vi har över 250 nöjda kunder i ryggen. Vi på Webstep har en bred kompetens inom IT-världen och bemästrar väl områden som systemutveckling, webbutveckling, tekniskt ledarskap, data science och så klart SiteVision. Tillsammans med våra norska kollegor är vi 400 konsulter.
Webstep är sedan några år tillbaka officiell partner till SiteVision och nu också stolt silverpartner. Tillsammans med SiteVision har vi hjälpt våra kunder med flertalet prisbelönta lösningar, som bland annat belönats med Guldhanden. Vi har konsulter certifierade som både SiteVision Website developer (CSWD) och SiteVision Solution developer (CSSD) vilket i kombination med våra andra kompetensområden och partnerbolag gör oss till en komplett leverantör. Varmt välkommen att höra dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter