Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

rek.ai

GULDSPONSOR

Logga REK AI

rek.ai, AI‑genererade rekommendationer hjälper dina besökare att hitta rätt. Kraften inom artificiell intelligens ger mätbar effekt redan första dagen.

rek.ai är en fristående AI-driven rekommendationsmotor där ni som kund har full insikt. Genom att addera rek.ai till din webbplats eller intranät kommer ni ha möjligheten att presentera länkar, innehåll och puffar som är anpassade utifrån varje besökares aktuella — men anonyma — omständigheter. rek.ai använder hundratals mätpunkter för att bygga den AI-modell som ligger till grund för alla rekommendationer. Modellen resulterar i en personalisering ner på individnivå för hela er webbplats.

Effekten av rek.ai

Resultatet av att använda rek.ai blir ett ökat kundvärde och ett minskat antal supportärenden. Vi kan visa på en kraftig minskning av bounce rate, exit och time on page direkt från start. En konsekvens blir också att redaktörerna för er webbplats får en ny typ av insikt rörande det innehåll ni har på webbplatsen, samt hur det brukas.

GDPR

Tjänsten är totalt anonymiserad för att aldrig tumma på användarens integritet. Ni äger all data och har total insyn i vår process.

Integration med SiteVision

rek.ai integreras helt utan krav på utveckling eller specialanpassningar av SiteVision. Produkten fungerar lika bra oberoende om ni kör i cloud eller lokalt, intranät eller externwebb.

Om företaget Sandskogen AI

rek.ai är den första produkten företaget Sandskogen AI tagit fram. Bolagets idé är att skapa en portfölj av AI-drivna verktyg för webbplatser som alla byggs på den plattform Sandskogen AI nu tagit fram. Plattformen är anpassad för att kunna ”plugga in” fler produkter i framtiden. Arbetet med att ta fram nästa produkt är redan påbörjat.

Kontakta oss gärna för en demo eller om ni tycker det är roligt att snacka AI

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter