SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Soleil

PLATINUMSPONSOR

Soleil

Vi på Soleil hjälper dig till den bästa lösningen oavsett om du behöver ett intranät eller en extern webbplats.

Den lösningen kan vara helt skräddarsydd med specifika integrationer och unik design. Den kan även vara ett av våra kostnadseffektiva, väl beprövade, färdiga paket som redan från start är responsivt och uppfyller alla krav på tillgänglighet. Med Sveriges mest uppskattade publiceringsverktyg blir din nya webb en dröm att arbeta med.

Teknik, design och innehåll – en digital helhet

Soleil är en av Sveriges vassaste leverantörer av SiteVision-lösningar och hos oss arbetar specialister som kan hjälpa dig på en rad områden; projektledning, UX och grafisk design, verksamhetsutveckling, affärsutveckling, effektkartläggningar, contentstrategier, sökmotoroptimering samt mycket uppskattade utbildningar i SiteVision. Vi kan även hjälpa er att koppla samman Office 365-funktioner (t.e.x. dokumenthantering, grupper och planeringsverktyg) med SiteVision. Allt för att du ska få en komplett helhetslösning.

Vår vision är trivsel och trygghet i det digitala. Det innebär att du som kund både ska trivas och känna trygghet med oss som leverantör och med det vi levererar.

Finalister i alla kategorier i Guldhanden 2016 och 2017

Vi har levererat en lång rad intranät och externa webbplatser i SiteVision. De mest uppmärksammade projekten har också varit finalister eller vunnit Guldhanden. 2016 och 2017 var vi den enda SiteVision-leverantören som hade minst en finalist i varje kategori i tävlingen, dessutom vann våra kunder också.

Vinnare

  • Centerpartiet (Årets bästa kommersiella webbplats, 2017)
  • Pensionsmyndigheten (Årets bästa intranät, 2016)

Finalister

  • Botkyrka kommun (Årets bästa intranät, 2017)
  • Örebro kommun (Årets bästa offentliga webbplats, 2017)
  • Kalmar kommun (Årets bästa offentliga webbplats 2017)
  • Fortifikationsverket (Årets bästa intranät, 2016)
  • IVL Svenska Miljöinstitutet (Årets bästa kommersiella webbplats, 2016)
  • Varbergs kommun (Årets bästa offentliga webbplats, 2016)