Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Soleil

PLATINUMSPONSOR

Soleil

sitevisiondagarna 2019 ger dig Soleil Vardagseffektivitet i det digitala kaoset

Läs även gärna om Soleils referenscase, samt passa på att lyssna på när de berättar om det

Vi är Soleil, ett expansivt konsultföretag specialiserat på att hjälpa kunder implementera och utnyttja digitala verktyg, som webbplatser och intranät.

Vi vet att digitala verktyg kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och löser problem. Därför är våra konsulter också kommunikatörer, utbildare och verksamhetsutvecklare, vilket gör att vi har bättre förmåga att förstå dina behov och därmed kan ge dig digitala verktyg och arbetssätt som gör det enklare och bättre för dig i vardagen.

Sen är vi också grymma på SiteVision, vilket vi tror är anledningen till att vi är den enda SiteVision-partnern som haft finalister med i alla Guldhandens kategorier de tre senaste åren. Tillsammans med våra kunder Collectum, Centerpartiet och Pensionsmyndigheten vann vi också Årets bästa intranät 2018 och 2016 samt Årets bästa kommersiella webbplats 2017.

Vi kan också hjälpa er att koppla ihop funktioner i Office 365, som exempelvis dokumenthantering, grupper och planeringsverktyg med SiteVision. Det har vi bland annat gjort för Falu kommun, vilket bidragit till att deras användare och redaktörer kan jobba mer effektivt och få tillgång till mer relevant information.

För oss är omtanke och trygghet i det digitala jätteviktigt. Därför är vi extra stolta över att vi ofta får omdömen från kunder som ”Soleil kan se kundbehov och det har följt med genom hela kundprocessen” och ”Soleil har en god förmåga att tolka vad jag säger att jag har för behov.”