Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Limepark

PLATINUMSPONSOR

Limepark

Läs även gärna om Limeparks referenscase

Limepark är partnern för dig som är ute efter en specialist ut i fingerspetsarna. Som SiteVisions äldsta partner erbjuder vi lång erfarenhet kombinerat med en ständig drivkraft att utvecklas. De flesta av våra konsulter är seniora med 10-15 års erfarenhet av SiteVision och webbutveckling på högsta nivå.

Mallbygge, anpassningar, tillgänglighet och integrationer i SiteVision är vår absoluta kärnverksamhet och spetskompetens. Vi tar fram smarta lösningar anpassade för din organisation och som förenklar ditt arbete i SiteVision. En av våra största styrkor är att förmågan att utnyttja grundfunktionaliteten i verktyget maximalt och minimera användandet av speciallösningar som ökar förvaltningskostnaderna.

Systematiska tester ger hög kvalitet

Limepark strävar efter att inte bara bygga lättanvänd webb som följer tillgänglighetskraven utan att vara den byrå som gör detta bäst. Med många kunder inom offentlig sektor så har vi lång erfarenhet inom dessa områden och våra kunder placerar sig generellt högt i tillgänglighetstester och kvalitetsmätningar.

Mest nöjda kunder

Vi är stolta över en lång historik av goda resultat i SiteVisions kundnöjdhetsundersökningar. Nu senast 2019 fick vi högst betyg av alla partners och listades som ensam eller delad etta på samtliga mätpunkter. Hos oss är samtliga medarbetare Certified SiteVision Website Developer och/eller Certified SiteVision Solution Developer.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter