Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Soleil

PLATINUMSPONSOR

Soleil

Vi är Soleil, ett expansivt konsultföretag specialiserat på att hjälpa kunder implementera och utnyttja digitala verktyg, som webbplatser och intranät.

Vi vet att digitala verktyg kan göra enorm skillnad, men bara om de används rätt och löser problem. Därför utvecklar och designar vi inte bara intranät och sajter, vi erbjuder även tjänster bland annat inom kommunikation, utbildning och verksamhetsutveckling. Vi kan därför bättre förstå dina behov och ge dig digitala verktyg och arbetssätt som gör det enklare och bättre för er i vardagen. Vi är också måna om att ge dig bra råd och utmana dig som kund.

Att jobba med oss på Soleil kännetecknas av kunnighet, framåtskridande och omtanke. Det har gjort att vi idag är bevisat bäst på några av de viktigaste digitala verktygen. Förra året stod vi till exempel bakom fem av webbplatserna och intranäten som gick till final i Guldhanden, där TL Bygg och Strängnäs kommun också vann.

Vi kan också hjälpa er att koppla ihop andra plattformar, som Microsoft 365 och Google till er webbplats eller intranät i SiteVision. Det har vi bland annat gjort för Falu kommun, Varbergs kommun och Hallandstrafiken vilket bidragit till att deras användare och redaktörer kan jobba mer effektivt och få tillgång till mer relevant information.

Vi på Soleil är också utsedda till platinumpartner till SiteVision. Att få den högsta nivån av partnerskap är fantastiskt roligt. Men det betyder också att vi har högt anseende som leverantör, både hos SiteVision och våra kunder. Det har vi därför att vi har rätt kunskap och verktyg och alla nödvändiga certifikat för att kunna bygga riktigt bra sajter i SiteVision. Men också att vi har många SiteVision-konsulter, har arbetat med riktigt stora projekt och att vi har riktigt nöjda kunder.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter