Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

A5 Communication

SILVERSPONSOR

Silversponsor
2018

Toxic

Den lilla byrån med det stora hjärtat.

Vi är en webbyrå som är specialiserad på kommunikation genom digitala kanaler. Vi är en helhetsleverantör som erbjuder allt från strategisk planering till slutproduktion då vi har alla behövda kompetenser inom företaget.

Webben är idag en viktig marknadsplats.

I över 15 år har vi arbetat med webbutveckling, design och användarvänlighet. Vi kan webb.

Snygga webbsidor som fungerar överallt. Vi designar snygga webblösningar där allt är paketerat och klart redan från början – det blir enklare och billigare för dig som kund. Samtidigt får du en flexibel, responsiv och designad webbplats.

Vi bygger smarta mallar och enligt modern kodstandard

Vilket innebär att antalet mallar som behövs på webbplatsen minimeras. Det blir därmed även lättare att underhålla/förändra dem i framtiden. Vi testar och optimerar alltid koden i syfte att ge användaren bästa möjliga användarupplevelse.

Snabba laddningstider, responsiva gränssnitt och hög kompatibilitet oavsett webbläsare eller enhet är några av de viktigaste kraven vi ställer på våra webblösningar när det gäller användarupplevelsen.

"De har skapat en modern, snygg och lättnavigerad hemsida åt Sotenäs kommun. Vi har haft ett mycket bra samarbete med dem där slutresultatet med råge överträffade våra förväntningar "

Jenny Borg, kommunikationsansvarig, Sotenäs kommun

Vänliga hälsningar
A5 Communication

Bouvet
Consid
inUse
Limepark
Soleil
CGI
Cybercom Group
ETU
Funka
HiQ
MediaflowPro
rek.ai
Vemendo
A5 Communication
Quickchannel
ReadSpeaker
Sponsorsida semantix
Språkkonsulterna
Toxic