Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

ÅF

SILVERSPONSOR

inUse

ÅF Digital Solutions är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom IT. Vi har även stark position inom integrerade system och telekommunikation och våra viktigaste kunder finns inom telekom-, fordons-, försvars-, myndighetssektorerna samt offentlig förvaltning.

ÅF Digital Solutions i Örebro jobbar med kunder från samtliga av dessa sektorer. Vi har ett etablerat leveransteam med bred erfarenhet inom systemutveckling, webb, integrationer, mobilutveckling och användbarhet/UX. Vi är även starka inom projektledning och affärsutveckling och jobbar gärna med digitala strategier tillsammans med Inuse. Vi är dessutom bra på att producera onlineutbildningar/e-learning, både fristående och som en del i utvecklingsprojekt.

Vi vill driva digitaliseringen av vårt samhälle, våra företag och våra industrier framåt. Mycket är gjort, men det finns hur mycket som helst kvar att göra. Varje dag lär vi oss något nytt som vi använder i nästa projekt.

Kanske är det tillsammans med er?