Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Vemendo

SILVERSPONSOR

Logotyp Vemendo

Vemendo lyfter din verksamhet i molnet

Vemendos kunskap om molnet, smarta verktyg samt lång erfarenhet av systemintegration och identitetshantering har hjälp många av SiteVisions kunder till en säker och effektiv lösning i molnet.

Vemendo är lösningsarkitekter med experter inom utveckling av webbapplikationer, systemintegration och säkerhet. Sedan 1997 levererar och förvaltar vi affärskritiska IT-system till internationella företag och organisationer.

Framgångarna med våra smarta verktyg, vår kunskap om molnet, våra lösningar för molnintegration och identitetshantering har givit oss många nya kunder inom ett stort urval branscher, både i privat och i offentlig sektor.

Vi tror på långsiktiga samarbeten med våra kunder, partners och leverantörer. Vi arbetar alltid nära kunden för att bättre förstå deras behov. Vår tajta organisation tillåter oss att vara flexibla och kostnadseffektiva.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter