Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

ReadSpeaker

SILVERSPONSOR

ReadSpeaker

ReadSpeaker® är världsledande inom webbaserade text till tal-applikationer.

Med kunder och användare i mer än 70 länder är ReadSpeaker® världsledande inom webbaserade text till tal-applikationer. Webbinnehåll kan omedelbart konverteras till ljud med ReadSpeakers syntetiska tal.

ReadSpeaker® är världsledande inom webbaserade text till tal-applikationer. Redan 1999 skapade ReadSpeaker den första talapplikationen för webbplatser. Idag finns företagets webbaserade text-till-tal-lösningar på tusentals webbplatser/mobila appar och används av miljoner användare varje månad världen över. Tjänsterna har stöd för över 50 språk och över 150 röster. Företaget erbjuder en bred portfölj av webbaserade text till tal-lösningar för webbplatser, mobilsidor, mobila applikationer, RSS-flöden, dokument, samt kampanjer och formulär på internet. Mer än 5000 kunder världen över, från företag, media, offentlig sektor och ideella organisationer använder ReadSpeaker för att talsätta sina texter på webben. Besök vår monter så berättar vi mer.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer

Följ SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter