SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Funktioner för redaktörer i SiteVision

David Hansson från SiteVision

David Hansson

Med fokus på nya redaktörer lyfter David nyheter i SiteVision och ser samtidigt tillbaka på funktioner du kanske missat.

Det händer ständigt saker i SiteVision, nya funktioner läggs till och det är inte helt lätt att ha koll på alla nyheter. David ser tillbaka på ett par års utveckling och plockar fram funktioner i SiteVision som du kanske missat. Utgångsläget är en introduktion till SiteVision för dig som redaktör, men passet kryddas med funktioner och nyheter i gränssnittet som kanske gått dig förbi.

Om David

David Hansson är utbildnings- och kommunikationsansvarig på SiteVision. Han försöker översätta tekniken på ett sätt så att alla kan förstå, och håller utbildningar för såväl redaktörer som mallutvecklare och har jobbat på SiteVision i drygt sex år.

SiteVision Logotyp

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter