SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

AI höjer användarupplevelsen

Maria Olsson Solmaz och Johan Albertsson från Rek.ai

Maria Olsson Solmaz & Johan Albertsson

Få en inblick i hur Upplands-Bro kommun använder Artificiell intelligens för att på flera sätt ge besökarna en unik och personlig upplevelse på webbplatsen och intranätet och samtidigt spara tid för kommunens administratörer.

Artificiell intelligens har de senaste åren fått stor uppmärksamhet och allt pekar på att den trenden kommer att fortsätta. Vi visar hur Upplands-Bro kommun använder AI för att hjälpa besökarna på externa webbplatsen och intranätet att snabbare hitta rätt information och slutföra sina ärenden så smidigt som möjligt. Förutom lite nöjdare medborgare och medarbetare innebär användande av AI sänkta kostnader för support och administration.
Vi kommer också visa fler exempel på webbplatser som använder AI och ge konkreta exempel på hur ni enkelt kan komma igång.

Om Maria

Maria Olsson Solmaz är digital kommunikatör med nära 20 års erfarenhet av arbete med webbplatser i offentlig verksamhet. Sedan två år tillbaka ansvarar hon för Upplands-Bro kommuns externa webbplats och intranät som båda är byggda i SiteVision och använder rek.ai.

Om Johan

Johan Albertsson är en SiteVision-utvecklare med över tolv års erfarenhet av SiteVision-projekt inom både offentlig och privat verksamhet. Han har under senaste året fokuserat på att ta fram produkten rek.ai tillsammans med en före detta kollega.

Logga rek.ai
logga

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter