SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Så blir du bättre på att filma

John Robertsson

På det här passet lär du dig grunderna kring praktiskt filmskapande. Du får konkreta tips på hur du blir bättre på att filma - oavsett teknik.

I takt med att intresset ökar i samhället blir video en allt viktigare del i många organisationers kommunikation och marknadsföring. Idag är tekniken så lättillgänglig så vem som helst kan filma, men innan man ställer sig bakom kameran finns det flera generella tips som kan lyfta vilken video som helst - oavsett om det handlar om interna nyhetsbrev, reportage, livesändningar eller video till sociala medier.

Hur ska du tänka med ljuset, vilka utsnitt och perspektiv kan du använda och hur ska du placera saker i bilden? John Robertsson har arbetat med video i olika former i tio år och delar med sig om konkreta tips om hur du skapar snyggt och proffsigt videomaterial.

Om John

Produktspecialist och kommunikationsansvarig på MediaflowPro, mjukvarubolaget som satsar på att en stor del av kommunikationen ska vara video.

John Robertsson har en bakgrund som videojournalist på Tv4. Efter det arbetade han i fem år på Kungälvs kommun, där han var en del av en stor satsning när kommunen ställde om sin kommunikation för att arbeta med video på bred front, med allt från profilfilmer, video i sociala medier och stora livesändningar.  

loga mediaflowpro

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter