SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Sveriges mest optimistiska föreläsning

Magnus Aschan

Vi lever i fantastiska tider med otroliga möjligheter. Låt dig inspireras av en stor dos faktabaserad optimism.

Vi står på tröskeln till vår mest spännande tid. De senaste årtiondena har världen gjort enorma framsteg och vi har inte nått en platå. Tvärtom. Hur du får vård, vad du äter, hur du transporterar dig och arbetar kommer att se väldigt annorlunda ut, och vara mycket bättre, i en nära framtid. Tack vare den tekniska utvecklingen kommer de här förbättringarna att bli tillgängliga för miljarder människor och ge oss alla mer makt över våra liv.

I den här föreläsningen får du en paus från mediernas domedagsrubriker och kontorspessimisten som konsekvent hävdar att ”det där går aldrig”. Framtiden är ljus, därför vill vi att den kommer snabbare. Efter denna föreläsning kommer du också att vilja det.

Om Magnus

Magnus Aschan är journalist, föreläsare och COO på stiftelsen Warp Institute. Han har tidigare varit chefredaktör på TechWorld och Computer Sweden, men började sin bana som journalist 2003 på den numera kultförklarade datortidningen MikroDatorn.

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter