SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Bättre digitala upplevelser med webbpsykologi

Mikael Engström och Anders Sköld fråjn Advant

Mikael Engström & Anders Sköld

Du får en crash course i webbpsykologi och exempel på hur du kan göra din webbplats bättre.

Under 30 minuter får du följa med på en resa som ger dig inspiration och kunskap. Hur vi som jobbar med webb kan ta lärdom från beteendevetare och psykologiska principer. Alla vill vi ju skapa bättre digitala upplevelser. Men hur ska vi kunna göra det om vi inte vet hur människor fungerar. Det finns mängder med forskning om hur människan fungerar och vilka tankefällor som påverkar våra beslut. Många tror att vi fattar beslut utifrån logik men sanningen är att vi fattar beslut utifrån våra känslor. Vi pratar ofta till den nya hjärnan när det är den gamla som fattar besluten. Här öppnas det upp en helt ny värld med möjlighet att skräddarsy digitala upplevelser.

Under föreläsningen lär du dig:

- Vad är webbpsykologi
- Vilka stimuli påverkar gamla hjärnan
- 7 principer om påverkan och hur du kan använda dem

Välkommen att lyssna på vår föreläsning där du också får erbjudande om en kostnadsfri analys av din webbplats :-)

Om Mikael

Med över 12 år i branschen har Mikael hunnit samla på sig erfarenheter från mängder av digitala projekt. Allt från intranät, externwebbar, bokningssystem och appar. Hans roll är att, tillsammans med teamet, hitta en lösning som bidrar till verksamhetens mål och som uppfyller användarnas behov.

Om Anders

Ett brinnande intresse för design och smarta lösningar förde in Anders på spåret som webbdesigner redan när modemen tjöt och hastigheten var låg. Han har under de senaste decennierna arbetat med att ta fram digitala lösningar som användarna älskar. Med många Guldhandennomineringar i bagaget.

Advant logo

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter