SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Tips och trix-succén är tillbaka!

Lisa Siljeblad och Alexander Gustafsson från Consid

Lisa Siljeblad & Alexander Gustafsson

Fjolårets succé är tillbaka, Lisa och Alexander kommer med nya smarta och värdefulla tips för dig och din webbplats.

Vilka genvägar kan du ta i SiteVision? Hur kan du automatiskt hålla koll på webbplatsen så att allt fungerar? Vad kan jag ha WebApps och RestApps till? Hur lyckas jag med SEO i SiteVision? Hur mäter jag besökare på min webbplats och vad de gör?
Listan skulle kunna vara hur lång som helst, men helst vill Lisa och Alexander höra vad du är mest intresserad av.

Fyll gärna i formuläret nedan så lovar de att anpassa sitt föredrag efter dina önskemål. Här nedan kan du se resultatet av era önskemål.

Om Lisa

Lisa är utvecklaren och innehållsarkitekten som var en av de första att bli certifierad SiteVision-utvecklare. Lisa har hjälpt många kunder att hitta smarta lösningar och strukturera sina webbplatser och intranät. Lisa har förmågan att hitta smarta, enkla men samtidigt nytänkande lösningar kopplat till en så bra och smidig användarupplevelse som möjligt.

Om Alexander

Alexander är strateg och lösningsarkitekt på konsultbolaget Consid där han även är affärsutvecklingsansvarig för Consids SiteVision-team. Alexander har haft ledande roller i så många SiteVision-projekt att han tappat räkningen och är en välkänd profil i SiteVision-communityt. Alexander bjuder på stort engagemang och delar med sig av värdefulla SiteVision-kunskaper när möjlighet ges.

SiteVision

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter