SiteVisiondagarna
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Så blir du populär genom content och UX-writing

Malin Pettersson från SiteVision

Malin Pettersson

Ta fram content som verkligen engagerar – och ge dina besökare en härlig upplevelse av din sajt genom rätt ordval i stort som smått.

Hur tar du fram innehåll som skapar värde för din målgrupp? Hur får du dem att upptäcka guldgruvan du sitter på? Och när du lockat dem till dig, hur gör du för att de ska stanna kvar genom smart och urtrevlig UX-writing? Det här passet riktar sig till dig som jobbar med att ta fram och sprida innehåll i egna kanaler och som vill få en hel massa tips och trix som gör att din organisation står ut i bruset.

Om Malin

Malin är sedan september i år Content Manager på SiteVision. Hon tänker ut, producerar, sprider och mäter värdefullt innehåll i våra egna plattformar. Med bakgrund som copywriter och webbredaktör har hon jobbat med innehåll i alla möjliga kanaler och genom UX-writing tagit besökaren i handen och lett den rätt i digitala användarupplevelser.

SiteVision Logotyp

Kontakta oss

sitevisiondagarna@sitevision.se

Anmälan

Ulrika Sandberg
anmalan@sitevisiondagarna.se

Sponsorer

Daniel Klingzell
sponsor@sitevisiondagarna.se


SiteVision

SiteVision på Facebook
sitevision.se
SiteVision på Instagram
SiteVision på Twitter