Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Etiketter och nyhetslista – en vass kombination

Har du testat etiketter? Eller den nya nyhetsmodulen? Kom och se vilken vass kombination de är.

Sara Kalander

Utbildare på SiteVision

Det här är en konkret och praktisk workshop som visar hur du själv kan sätta upp ett nyhetsflöde, en evenemangssida eller kanske en kurskatalog som listar artiklar med hjälp av etiketter och modulen nyhetslista. Här är det bara din fantasi som sätter gränserna. Det är enkelt, snyggt oxh flexibelt – det bästa av allt: Du kan göra det helt själv.

Om Sara Kalander

Sara är en av våra utbildare på SiteVision och partneransvarig på Customer Success. Som gammal kommunikatör och webbstrateg gillar hon att sätta tekniken och verktyget i ett konkret och vardagsnära sammanhang med användaren i fokus.

SiteVision - Logotyp

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer