Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Teman i Envision

Här får du lära dig allt om SiteVisions CSS-ramverk Envision och hur du som användare kan ha nytta av detta för att förenkla ditt arbete på din webbplats.

Robert Lundin

Art director på SiteVision

Sedan några år tillbaka har vi på SiteVision vårt eget CSS-ramverk – alltså ett sätt att styra utseendet på webben på ett mer standardiserat sätt. Nu har det flyttat in i produkten och närmat sig dig som användare på ett tydligare sätt. Därför tänkte jag visa hur man skapar Envision-teman i produkten och på vilket sätt du har nytta av det. Jag kommer också att svara på frågan om varför du ska använda dig av teman i Sitevision och varför era partners och utvecklare också ska följa standarden. Hur påverkar Envision dig idag och i framtiden? Det får du veta under mitt föredrag.

Om Robert Lundin

Robert arbetar som art director på SiteVision sedan snart tre år tillbaka. Innnan dess jobbade han på byrå i rollen som creative director och digital director. Han har även bakgrund som webbutvecklare och har utvecklat sidor i SiteVision sedan 2008 (och har certifikatnummer 002!). Robert har även lång erfarenhet av att jobba som redaktör i SiteVision.

SiteVision

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer