Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Så sätter du upp Ämnen

Ämnen i SiteVision är ett enklare alternativ till grupper, för diskussioner och snabba samarbeten. Dessutom kan du samla diskussioner även från andra verktyg till exempel från Teams i Microsoft-365. Jaime och Fredrik visar hur du sätter upp och kommer i gång med Ämnen på ditt intranät.

Fredrik Stigbäck

ScrumMaster och utvecklare på SiteVision

Jaime Irala

Utvecklare på SiteVision

I en tid av hemarbete och fysisk distansering har intresset för, och behovet av, en god digital arbetsmiljö ökat än mer. Vi behöver intranät som är riktigt schyssta digitala arbetsplatser.

Ämnen i SiteVision är ett slags diskussionsforum som gör det lite snabbare och enklare att samarbeta och diskutera på intranätet. Det är en relativt ny funktion som är tänkt att vara ett komplement till grupper på ditt SiteVision Intranät.

Du kan använda Ämnen som en egen funktion i SiteVision och/eller integrera med andra system och på så sätt samla diskussioner från flera verktyg på ett ställe. Exempelvis diskussionerna från dina teams-kanaler om du använder Microsoft-365.

Fredrik och Jaime är rutinerade utvecklare på SiteVision och de har båda varit med och utvecklat Ämnen. På detta pass visar de hur du sätter upp och kommer igång med Ämnen.

Om Jaime

Jaime arbetar som utvecklare på SiteVision. Han har fokus på sök och integration mot Teams

Om Fredrik

Fredrik arbetar som scrummaster och utvecklare på SiteVision

SiteVision Logotyp

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer