Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Hur AI kan underlätta för redaktörer och besökare

Johan Albertsson visar konkreta exempel på hur AI kan användas för att göra skillnad för användarna. Passet vänder sig till dig som är nyfiken på hur du kan dra nytta av AI i arbetet med din webbplats.

Johan Albertsson

Utvecklare och grundare på rek.ai

I och med den snabba utvecklingen har nya tekniker så som artificiell intelligens tagit sig hela vägen in i våra webbläsare. Metoden att använda data för att rekommendera innehåll och information har förändrat spelplanen för företag som Spotify och Netflix. Men hur kan du som arbetar med ”vanliga” webbplatser dra nytta av den här tekniken?

Det är det vi tänker utforska och visa med exempel från bland annat Arbetsförmedlingen, lansfast.se och Halmstad. Vi tänker också berätta hur AI konkret kan hjälpa er att bygga en lättnavigerad webbplats, minska era supportkostnader och underlätta redaktörernas dagliga arbete.

Vi kommer också visa den AI-webapp vi precis lanserat i SiteVision Marketplace.

Om Johan Albertsson

Johan är en SiteVision-utvecklare med över tolv års erfarenhet av SiteVision-projekt inom både offentlig och privat verksamhet.
Han har under senaste året fokuserat på att ta fram produkten rek.ai tillsammans med en före detta kollega.

Logga rek.ai

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer