Logotyp för SiteVisiondagarna 2020
Sök på sitevisiondagarna.se
Sök på sitevisiondagarna.se

Ett hus flera webbplatser

Skapa resurseffektivitet genom att samla flera tillgängliga och inspirerande webbplatser i ett och samma hus. Lisa och Björn berättar om fördelarna, men även om olika dilemman som uppstod i samband med bygget av Destination Halmstads fem webbplatser under 2019.

Lisa Berggren

Kommunikatör på Destination Halmstad AB

Björn Alexandersson

Projektledare och lösningsarkitekt på Limepark

Under 2018 ansvarade Destination Halmstad för fem olika webbplatser som levde sina egna liv och började bli till åren. Alla med egna målgrupper och syfte. För att kunna nyttja funktioner effektivt mellan webbplatserna föddes idén om att placera alla inom samma hus. En inspirerande känsla var viktig, samtidigt som tillgängligheten sattes högt i fokus i samarbetet med projektgruppen på Limepark.

I samband med omtaget för webbplatserna arbetades det fram en struktur för gemensam utveckling av bolagets olika webbplatser. Detta för att ständigt kunna hålla innehåll och funktioner uppdaterade. Ett arbete i ständig utveckling.

År 2019 var destinationhalmstad.se en av finalisterna till Guldhanden.

Om Lisa Berggren

Lisa arbetar som kommunikatör på Destination Halmstad AB. Hennes huvudfokus är underhåll och utveckling av bolagets fem olika webbplatser.

Destination Halmstad AB, som ägs av Halmstads kommun, har till uppgift att verka för utvecklingen som besöks-, mötes- och evenemangsstad. Bolaget marknadsför aktivt Halmstad som en attraktiv destination året runt och samarbetar nära besöksnäringen. Destination Halmstad verkar inom tre prioriterade affärsområden; turistservice, Halmstads Teater samt evenemang och möten.

Om Björn Alexandersson

Björn är projektledare och lösningsarkitekt på Limepark. Hans vardag består av att hjälpa SiteVision-kunder att hitta robusta och effektiva webb- och intranätlösningar.

Limepark är SiteVisions äldsta partner och har levererat webbplatser i verktyget sedan det lanserades.

Platinumsponsorer

Guldsponsorer

Silversponsorer